Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Coaching helpt'

foto: Unsplashfoto: Unsplash
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Coaching helpt'

Nederland kent inmiddels meer dan 100.000 coaches. In Utrecht is 1 op de 111 mensen coach. We hebben tegenwoordig voor bijna alles een coach: om je levensstijl te verbeteren, om beter te slapen of om te herstellen van een burn-out. Iedereen kan coach worden en dat gebeurt dus ook op grote schaal.

Daarom is vandaag de stelling: Coaching helpt

Is het in deze ingewikkelde maatschappij logisch dat we behoefte hebben aan professioneel advies en steun? Worden we er als land beter van dat we voor levensvraagstukken met iemand kunnen praten? Of is er sprake van een wildgroei en moeten we juist weer leren om onze eigen boontjes te doppen?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie