Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Wat gaat u missen nu Youp van 't Hek stopt als cabaretier?'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Wat gaat u missen nu Youp van 't Hek stopt als cabaretier?'

Youp van 't Hek stopt er mee. Hij gaat met pensioen. Zaterdag 25 mei is zijn laatste optreden met de toepasselijke naam De Laatste Ronde. En waar anders dan in zijn geliefde Carré in Amsterdam. Hij heeft er dan een carrière van meer dan 50 jaar opzitten. Daar kun je alleen je pet voor afnemen.

Vandaag stellen we u de vraag: Wat gaat u missen aan de cabaretier Youp van 't Hek?

We kennen 'm onder meer van Buckler, 'lenen lenen, betalen betalen' en Flappie. Maar wat zijn uw favoriete herinneringen aan Youp? Wat vond u zijn beste optreden, zijn beste liedje? Om welke grap moet je nog steeds lachen? En staat er een opvolger klaar, of is dat niet mogelijk omdat Youp van 't Hek gewoon uniek is?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie