Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Relatietherapie moet in het basispakket'

foto: Unsplashfoto: Unsplash
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Relatietherapie moet in het basispakket'

Uit opinieonderzoek, in opdracht van de SGP-fractie in de Tweede Kamer, blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders voor een vergoeding van relatietherapie is. Daarom stelt de SGP voor om relatietherapie op te nemen in het basispakket.

Mensen met relatieproblemen ervaren blijkbaar een te hoge drempel om hulp te zoeken, niet in de laatste plaats vanwege de kosten. De SGP richt zich met name op relatieproblemen bij stellen die ook kinderen hebben.

Vandaag in Stand.nl: Relatietherapie moet in het basispakket

Heeft u relatietherapie gehad? Heeft het voor u geholpen? Of vindt u juist dat de overheid zich hier niet mee moet bemoeien?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie