Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'De anderhalve meter en de mondkapjes moeten tijdelijk terug'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'De anderhalve meter en de mondkapjes moeten tijdelijk terug'

Volgens Haagse bronnen overweegt het demissionaire kabinet om mondkapjes en de anderhalve meter opnieuw in te voeren wegens oplopende besmettingscijfers en IC's die weer volstromen.


Hoe ver moeten we volgens jou gaan? Wil je liever mondkapjes en de anderhalve meter terug, of eerst alleen beginnen met thuiswerken? Vind je het logisch om op meer plekken te worden gecontroleerd op de coronapas?

Vandaag komt het Outbreak Management Team (OMT) met een advies over het stijgend aantal besmettingen met het coronavirus. Volgende week dinsdag valt het besluit van de minister en is er een persconferentie.

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie