Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Oranje gaat als outsider naar het WK'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Oranje gaat als outsider naar het WK'

Oranje heeft zich geplaatst voor het WK in Qatar. De ontlading bij de spelers was groot maar kon niet verbloemen dat de wedstrijd tegen Noorwegen net als de kwalificatiereeks moeizaam verliep.


Het Nederlands elftal gaat dus naar Qatar volgend jaar. En het is de vraag of Louis van Gaal een team kan smeden dat daadwerkelijk kans maakt op de wereldtitel. Vooralsnog valt er - gezien het niveau van het spel gisteren - nog veel te doen.

Heb jij gekeken naar de wedstrijd? En heb je je ook geërgerd aan het niveau? Of vind je dat Oranje zich al met al overtuigend heeft geplaatst voor het WK en denk je dat 'we' een goed toernooi zullen spelen?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie