Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'We leven te veel in onze eigen bubbel!'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'We leven te veel in onze eigen bubbel!'

We leven te veel in onze eigen bubbel! Althans, vooral de Nederlanders met een hoger inkomen en van wie beide ouders hier zijn geboren. Zij ontmoeten vooral mensen die op henzelf lijken. Dat blijkt uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Herken je dit (ook al behoor je tot een andere doelgroep)? Beweeg jij je ook te veel in je eigen bubbel? Of heb je hier nog nooit over nagedacht? En als je dit dan nu doet, wat is dan je conclusie?

Onze stelling: We leven te veel in onze eigen bubbel!

Maar misschien vind je het gewoon wel lekker in je eigen bubbel, met je eigen mensen. Dat kan natuurlijk! Of is het toch belangrijk om ook mensen van andere pluimage te ontmoeten? En waarom is dat dan belangrijk? En hoe doe je dat dan?
We zijn heel erg benieuwd naar jouw kijk hierop en jouw ervaringen hiermee.

Laat het ons weten in de community, door te reageren op deze nieuwsbrief of te bellen naar 0800 - 1101.

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie