Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Heb jij een goed gevoel over de gepresenteerde kabinetsplannen?'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Heb jij een goed gevoel over de gepresenteerde kabinetsplannen?'

Gisteren op Prinsjesdag heeft het kabinet haar plannen gepresenteerd om miljarden en miljarden te investeren, onder andere om de koopkracht te herstellen, inclusief een prijsplafond voor de energieprijzen.
Nadat we gisterochtend in meerdere peilingen zagen dat het vertrouwen in het kabinet nog nooit zo laag was, vroegen we je: Hoe kan het kabinet jouw vertrouwen terugwinnen?

Nu we het hele pakket aan maatregelen hebben gezien vraag ik je daarom vandaag: 'Heb jij een goed gevoel over de gepresenteerde kabinetsplannen?'

Ben je blij met het ongekende grote bedrag aan investeringen? Heb je vertrouwen dat het kabinet de huidige problemen goed aanpakt? Zet het kabinet op de juiste zaken in?

We hebben vandaag een politiek panel, dus je kan ook vragen voor hen insturen!

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie