Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'We moeten vaker naar de tandarts'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'We moeten vaker naar de tandarts'

Bijna tien procent van de Nederlanders is sinds corona niet meer bij de tandarts geweest, meldt de Telegraaf. Uit een onderzoek van de Patiëntenfederatie blijkt dat mensen niet naar de tandarts durven of het geld niet kunnen missen. De tandarts mijden is niet zonder risico: het lang uitstellen van mondzorg kan leiden tot gezondheidsschade en veel problemen met het gebit.

Daarom is de stelling vandaag: We moeten vaker naar de tandarts

Voel jij ook een enorme aversie voor de tandarts en breekt het zweet je uit bij de oproep voor de periodieke controle? Heb je nare ervaringen of vind je de kosten te hoog? Of denkt u juist: we moeten niet zo zeuren?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie