Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Wat vind jij van de keuze voor Dick Schoof als beoogd premier?'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Wat vind jij van de keuze voor Dick Schoof als beoogd premier?'

Deze zag bijna niemand aankomen. De eerste reacties over Dick Schoof als premierskandidaat: 'Superambtenaar', fervent hardloper, 'door de wol geverfd', zijn een paar omschrijvingen die nu voorbij komen.

De voormalig AIVD- en NCTV-topman geeft aan dat hij premier wil worden van alle Nederlanders. Voelt dat voor jou ook al zo? Zijn eerste persconferentie was misschien nog wat stroef, maar na 36 jaar meer achter de schermen in de ambtenarij, is het voor hem natuurlijk ook nog even wennen.

We zijn benieuwd wat jou eerste beeld is van deze partijloze kandidaat-premier. Hij is door PVV, VVD, NSC en BBB naar voren geschoven, geeft je dat vertrouwen, of juist niet? En welke vragen heb je over deze voor jou wellicht onbekende man?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie