Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'We gaan Mark Rutte missen'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'We gaan Mark Rutte missen'

Het is op een haar na rond: Mark Rutte gaat voor 99,9% zeker de NAVO leiden. Dat betekent dat er definitief een einde komt aan het tijdperk Rutte in de Nederlandse politiek. Een periode met hoogtepunten (bijvoorbeeld zijn leiderschap in de coronacrisis) maar ook dieptepunten (denk aan de toeslagenaffaire en het Groningse gas). Maar in ieder geval bracht hij politieke stabiliteit en souplesse op nationaal en internationaal niveau.

Daarom vandaag de stelling: 'We gaan Mark Rutte missen'

Hoe kijk jij tegen de persoon en premier Mark Rutte aan? Ben je blij dat er aan zijn tijdperk een einde komt? Of mis je hem nu al gezien de onzekere politieke tijd die we met het kabinet Schoof tegemoet gaan? En: is hij inderdaad de juiste man om de NAVO in deze roerige tijden te leiden?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie