Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Welke vragen of onduidelijkheden leven er bij jou over de vaccinaties en corona?'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Welke vragen of onduidelijkheden leven er bij jou over de vaccinaties en corona?'

Vandaag geen stelling, maar een vraag. Vandaag kleurt Nederland naar alle verwachting nog een tintje roder op de Europese coronakaart. Naar aanleiding van de uitzending van gisteren, waarvoor de telefoonlijnen roodgloeiend stonden, vandaag nog een Stand.nl gewijd aan jullie vragen over vaccinaties en de laatste corona-ontwikkelingen.

Welke onduidelijkheden leven er bij jou in deze fase van de coronacrisis? Maak je je zorgen over besmetting met de Delta-variant ondanks je Jansen-prik? Hoe te beslissen over het prikken van tieners? Weet je nog precies wanneer je al dan niet in quarantaine moet?

Welke vragen leven bij jou?

Stand.nl

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie