Stand.nl

Stand.nl: 'Black Friday is onverantwoord'

KRO-NCRV
foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Black Friday is onverantwoord'

Op de persconferentie vanavond zullen De Jonge en Rutte nieuwe coronamaatregelen aankondigen, maar eerst lopen vandaag de binnensteden vol, want: het is Black Friday. Het Amerikaanse koopjesfestijn is ook in Nederland razendpopulair geworden.

De superdeals en fikse kortingen trekken veel Nederlanders naar de winkel, maar is dat wel verantwoord in tijden van corona? En dan hebben we het duurzaamheidsaspect nog niet eens genoemd...

Ben jij vanmiddag in de stad te vinden om de beste aanbieding te scoren? Heb jij een eigen winkel en doe je mee (of juist niet) aan Black Friday? Of maak je je zorgen om het stijgende aantal besmettingen of het effect van Black Friday op het milieu?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

De uitslag van deze stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie