Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: De Formule 1 in Zandvoort is een blijvertje

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: De Formule 1 in Zandvoort is een blijvertje

Max Verstappen maakte in het zonovergoten Zandvoort de hoge verwachtingen waar en bracht de tienduizenden in oranje uitgedoste fans in extase door de eerste Dutch Grand Prix sinds 1985 op zijn naam te schrijven.


Euforie en trots zijn de overheersende gevoelens na dit weekend. Toch zullen veel mensen uit de evenementenbranche met een dubbel gevoel naar het evenement hebben gekeken; want terwijl er door hun festivals een streep ging, stonden Formule 1-fans drie dagen lang feestend schouder aan schouder.

Ook de komende twee jaar zijn we verzekerd van Formule 1-races op Nederlandse bodem. Jan Lammers, sportief directeur van de Nederlandse Grand Prix, heeft goede hoop dat 'Zandvoort' ook na 2023 op de Formule 1-kalender blijft staan.

Was u in de buurt? Heeft u ook zo genoten of voelt u toch ook wel wat ergernis?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie