Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'De chaos op Schiphol vraagt om pijnlijke keuzes'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'De chaos op Schiphol vraagt om pijnlijke keuzes'

Vandaag komt het vakantiegeld binnen, maar een zorgeloze vakantie lijkt voor degene die via Schiphol vliegen ver weg. De luchthaven kampt al langer met personeelstekorten en dat zorgt in deze drukke periode voor problemen. Ook de arbeidsomstandigheden laten te wensen over en de FNV dreigt vanwege de hoge werkdruk met grootschalige acties.

Hoe moet Schiphol de chaos oplossen? Simpelweg meer vluchten annuleren of verplaatsen? Een manier vinden om snel aan personeel te komen? De lonen in rap tempo verhogen? Of moet Defensie misschien worden ingezet om de drukte in goede banen te leiden?

Daarom praat ik over de stelling: De chaos op Schiphol vraagt om pijnlijke keuzes

Ga jij dit Hemelvaartsweekend op vliegvakantie en maak je je zorgen? Ben je bang dat je vlucht in de zomervakantie geannuleerd wordt? Of moeten we begrip hebben voor de situatie, gezien de krapte op de totale arbeidsmarkt?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie