Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Zoveel mogelijk thuiswerken moet de norm worden'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Zoveel mogelijk thuiswerken moet de norm worden'

We zijn weer terug bij af; het filemonster is terug van weggeweest: Misschien sta je vanochtend met de mist deze week alwéér in de file...Stromende regen, ongelukken en werkzaamheden zorgden gisteren voor meer dan 550 kilometer file en vanochtend staat de boel ook weer vast. De ANWB vreest voor een 'vreselijke winter'. Terwijl het advies van de overheid nog altijd is om thuis te werken als het kan, stappen we weer steeds vaker in de auto naar kantoor.

Vind jij ook dat we te snel van het thuiswerken zijn afgestapt. Duperen we onszelf niet door meteen weer in de auto te stappen? En hoe staat jouw werkgever tegenover hybride werken of hoe ga jij als werkgever om met werknemers die graag thuis willen werken?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie