Naar homepage
Stand.nl

Stand.nl: 'We moeten voorkomen dat er een tweedeling ontstaat tussen gevaccineerden en ongevaccineerden'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'We moeten voorkomen dat er een tweedeling ontstaat tussen gevaccineerden en ongevaccineerden'

Nu we over de piek van de coronacrisis heen lijken te zijn, komen er nieuwe vragen aan de orde. Vanmiddag komt de Tweede Kamer terug van het zomerreces voor een debat over de ontwikkelingen rondom het virus.


Inmiddels heeft zo'n 90 procent van de mensen van 18 jaar en ouder een eerste prik gehad en lijkt er een tweedeling te gaan ontstaan tussen mensen die wel en mensen die niet zijn gevaccineerd.

Eén van de vragen die dat oproept, is met welke beperkingen mensen te maken krijgen die niet zijn gevaccineerd. Nu al moeten ze zich laten testen bij bijvoorbeeld terugkomst uit het buitenland, maar hoe zit dat straks op scholen en op de kinderopvang?

Maak jij je zorgen over je gezondheid omdat niet iedereen is gevaccineerd? Of ben je niet gevaccineerd en ben je juist bang dat je straks bepaalde vrijheden niet meer hebt?

Telefonisch reageren kan tot 10.00 uur en stemmen tot 11.30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

Ster advertentie
Ster advertentie