Stand.nl

Stand.nl: 'Het kabinet maakt verkeerde keuzes bij het geven van energiesteun'

KRO-NCRV
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Het kabinet maakt verkeerde keuzes bij het geven van energiesteun'

Het kabinet komt niet met extra ondersteuning van amateursportclubs. En dat terwijl sommige sportclubs nu al in de problemen zitten. Door de stijgende energiekosten dreigen ze de winter niet te overleven, maar volgens minister Conny Helder is de ruimte er simpelweg niet om de sportclubs te steunen.

Ondertussen krijgen mensen die het financieel goed hebben wel twee keer 190 euro energiecompensatie. Ook MKB'ers die veel energie verbruiken - zoals bakkers en sauna's - krijgen steun. Dat roept de vraag op: is dat wel eerlijk?

Daarom bespreken we vandaag de stelling: 'Het kabinet maakt verkeerde keuzes bij het geven van energiesteun'.

Vind jij dat de steun eerlijk wordt verdeeld? Ben je een ondernemer die de steun goed kan gebruiken? Of krijg je juist steun zonder dat je het nodig hebt?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Meld je dan hier aan voor onze community en deel je kennis en ervaringen met ons!

De uitslag van deze stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie