Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Ik maak me zorgen om mijn financiële toekomst'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Ik maak me zorgen om mijn financiële toekomst'

Het aantal mensen dat zich grote zorgen maakt om hun financiële toekomst is voor het eerst in tien jaar gestegen. Vooral jongeren zijn somber over hun vooruitzichten. Het blijkt uit cijfers van het CBS. Daarnaast zijn ook de voorspellingen over de economie omgeslagen: de kans op een recessie is toegenomen. Daarom is de stelling vandaag: Ik maak me zorgen om mijn financiële toekomst.

Lig jij 's nachts wakker met zorgen over hoe je het einde van de maand haalt en hoe dat in de toekomst moet? Heb je er vertrouwen in dat je straks een huis kunt kopen en een stabiel inkomen zult hebben? Kwam je altijd wel uit, maar wordt dat steeds moeilijker?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie