Stand.nl

Stand.nl: 'Corona vraagt om een structureel andere inrichting van ons leven'

KRO-NCRV
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Corona vraagt om een structureel andere inrichting van ons leven'

Achter de Haagse schermen wordt gewerkt aan een langetermijnplan voor corona. De hele samenleving moet zich instellen op een andere manier van leven, meldt de Telegraaf op basis van goed ingewijde bronnen. We zijn zelf aan zet. Familiebijeenkomsten in de zomer, rekening houden thuisonderwijs in najaar, kleine theatervoorstellingen in de winter...

Daarom praten we over de stelling: Corona vraagt om een structureel andere inrichting van ons leven

We moeten anders gaan leven, de vraag is hoe? Heb jij er al over nagedacht hoe je je leven anders zou kunnen inrichten? Heb je het er misschien ook al over gehad met je werkgever? Moeten we groots en meeslepend leven in de zomer, en in de winter op de pauzeknop drukken?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie