Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'Nederland moet meer druk uitoefenen op het Iraanse regime'

foto: Anpfoto: Anp
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'Nederland moet meer druk uitoefenen op het Iraanse regime'

'Steun de demonstranten in Iran en zet de Revolutionaire Garde op terreurlijst.' Zo begint een ingezonden brief door tien fractievoorzitters van de Tweede Kamer. Er moet volgens de politici meer druk worden uitgeoefend op het regime, en Nederland kan daarin een voortrekkersrol spelen in Europa, stellen zij. De principiële houding die we tegenover Rusland hebben zou ook voor Iran moeten gelden.

Daarom praat ik vandaag over de stelling: Nederland moet meer druk uitoefenen op het Iraanse regime.

Hoe denk jij hierover? Hebben we ons te lang stilgehouden en zou dit een antwoord kunnen zijn op de agressie van het Iraanse regime? Of houd je er nog steeds een machteloos gevoel aan over?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie