Stand.nl
KRO-NCRV

Stand.nl: 'We hebben een serieus autoriteitsprobleem in ons land'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Stand.nl: 'We hebben een serieus autoriteitsprobleem in ons land'

We krijgen in onze maatschappij steeds vaker te maken met agressie en geweld. De justitie-taskforce 'Onze Hulpverleners Veilig' vraagt vanmorgen in een brandbrief meer aandacht en vooral meer geld om agressie aan te pakken.


En het probleem is breder: afgelopen weekend nog bekogelden voetbalhooligans agenten en vernielden een politiebus. Ook journalisten van Omroep Gelderland werden belaagd, reden voor de regionale omroep om niet langer verslag te doen buiten de stadions.

Heb je zelf wel eens te maken gehad met agressie? Gooien we onze opgekropte emoties er nu even lekker uit, omdat we op het hoogtepunt van de corona-pandemie helemaal niets mochten? Of zijn deze problemen van alle tijden?

Telefonisch reageren kan tot 10:00 uur via 0800 - 1101. Stemmen kan tot 11:30 uur. Wil je verder praten over deze stelling? Dat kan in de Spraakmakers Community. Nog geen lid? Meld je hier aan. Doe mee en deel je kennis en ervaring met ons. Reacties kunnen worden meegenomen in de uitzending.

De uitslag van de stelling is niet representatief. Deze kan niet worden veralgemeniseerd naar de rest van de Nederlandse bevolking.

Ster advertentie
Ster advertentie