Sport
BNNVARA

'Ronald Koeman heeft het fantastisch gedaan'

foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Ronald Koeman heeft het fantastisch gedaan'

Het sportweekend zit er weer op en dus blikken Roelof de Vries en Erben Wennemars terug op de opvallendste uitspraken in de sportmedia. In 'De Kleine Sportcitatenquiz' bespreken ze de twijfels van Sven Kramer, de EK-plaatsing van het Nederlands elftal en het afscheid van een drievoudig MotoGP-kampioen.

Kijk naar de Sportcitatenquiz

Video niet beschikbaar

"We hebben met nog één duel te gaan ons geplaatst voor een EK. En dat terwijl we een zware groep hadden met Duitsland en Noord-Ierland. We hebben het gewoon geweldig gedaan." Deze uitspraak is natuurlijk van Ronald Koeman, vertelt Erben. "Hij heeft het fantastisch gedaan! Voor het eerst in zes jaar gaan we weer naar een groot toernooi. En dan hebben we komend jaar ook nog de Olympische Spelen en de Tour de France, het wordt een prachtige sportzomer!"

De pijnlijke rug van Kramer

"Ik wil niet op deze manier in de rondte rijden. Daar heb ik het nu oprecht moeilijk mee. Want dit past niet bij mij." Deze uitspraak was van Sven Kramer, vertelt Erben. "Hij heeft last van zijn rug en het ergste is dat hij nu niet meer vrijuit kan bewegen. Ik gun iedereen het plezier van de schaatsbeweging. Kramer moet het gaan onderzoeken en er alles aan doen om zijn rug weer pijnvrij te krijgen, want hij moet er nog de rest van zijn leven mee doen."

Roelof en Erben sluiten zoals gebruikelijk af met een vraag voor de kijkers thuis. Wie zei: "Het was vooral een hele leuke wedstrijd, met lekker veel volk en een lastige klant achter me." Was deze uitspraak van de ongenaakbare Mathieu van der Poel na zijn overwinning in Hamme? Of was het Max Verstappen na zijn winst van de Braziliaanse Grand Prix? Laat het weten via Instagram!

Elke maandag tussen 13.30 en 14.00 uur hoor je Erben Wennemars in BVSC.

Meer van B.V.S.C?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie