Sport

Bureau Sport: 'Heel pijnlijk wat er bij Twente gebeurt'

BNNVARA
foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Heel pijnlijk wat er bij Twente gebeurt'

Bureau Sport blikt weer vooruit op het sportweekend en natuurlijk vraagt Frank wat Erik vindt van de crisis bij zijn club FC Twente.

Daar lekte deze week een opname uit van assistent-trainer Sander Boschker die Wout Brama ervan beschuldigde voor een slechte sfeer binnen de selectie te zorgen.
"Heel pijnlijk en ik geloof ook niet dat Brama het vergif in de selectie is. Ik heb genoeg mensen gesproken om te zeggen dat dit niet klopt", aldus Erik.
"Ik vind het trouwens echt niet oké dat het gesprek naar buiten is gekomen. Je mag serieus met de staf praten en dan neem je dat stiekem op. Twente moet nooit meer met die fans praten."

WK afstanden

Natuurlijk bespreken de mannen ook de WK afstanden waar Ted-Jan Bloemen donderdagavond goud won op de 5 kilometer ten koste van Sven Kramer en de grote favoriet Patrick Roest.
Erik: "Ik stond te juichen, want ik ben wel een beetje fan van TJ Flowers. Ik noteer hem alvast met potlood voor goud op de 10 kilometer."
Frank vestigt graag nog even de aandacht op de rentree van Sjinkie Knegt bij de wereldbeker in Dordrecht. "Sjinkie doet niet mee voor de flauwekul, die doet alleen maar mee voor de prijzen", voorspelt Erik.
Ster advertentie
Ster advertentie