Sport
BNNVARA

Bureau Sport: 'Rico Verhoeven vs. Badr Hari komt er!'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Rico Verhoeven vs. Badr Hari komt er!'

Frank Evenblij en Erik Dijkstra blikken traditiegetrouw weer vooruit op het aankomende sportweekend! En er staat ons wat te wachten: volleybal, wielrennen én kickboksen bijvoorbeeld!

De mannen van Bureau Sport mag je diep in de nacht wakker maken voor een mooie wielerkoers. Zij halen dan ook al de hele week hun hart op met het WK in het Oostenrijkse Innsbruck. Met zaterdag natuurlijk de wegwedstrijd voor de vrouwen en zondag gaan de mannen aan de bak. "Dan hoop ik natuurlijk weer op mijn all time-favoriet: Alejandro Valverde", aldus Erik.

Verder starten onze lange vrouwen met hun WK in Japan! "Maar ze missen daar wel Robin de Kruijf", merkt Frank terecht op. Zij kampt met een knieblessure. Maar laten we hopen dat onze volleybaldames wel genoeg punten maken, want bij iedere score rent Laura Dijkema een rondje! "We hebben weleens uitgerekend dat zij per wedstrijd gewoon 9 kilometer extra loopt!"

En dan gaan we natuurlijk nog kickboksen! Rico Verhoeven neemt het in de strijd om de zwaargewichttitel op tegen de Braziliaan Guto Inocente. Maar eerlijk is eerlijk, onze mannen zitten toch vooral te wachten op de rematch tegen Badr Hari.

Ster advertentie
Ster advertentie