Sport

Voetbalpodcast #89: 'Spelen zonder publiek? Gezond verstand en volg de instanties'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Voetbalpodcast #89: 'Spelen zonder publiek? Gezond verstand en volg de instanties'

[NOS] Ook de commentatoren van de NOS Voetbalpodcast zijn in de ban van het coronavirus. Ze vragen zich in deze aflevering af of er binnenkort ook in Nederland wedstrijden zonder publiek zullen worden gespeeld. Arno Vermeulen gaat met Philip Kooke, Jeroen Elshoff en Arman Avsaroglu op zoek naar het antwoord.

{podcast audio="125199" caption="#89 - 'Spelen zonder publiek? Gezondverstand en luister naar de instanties'" }

Arman Avsaroglu ziet de lijn in andere landen en denkt dat er misschien komend weekend al wedstrijden zonder publiek gespeeld gaan worden. Jeroen Elshoff vindt het logisch dat de wedstrijden nog gewoon met publiek worden gepeeld, zolang de instanties zeggen dat het kan. "Gezond verstand gebruiken en volgen wat de instanties zeggen", is zijn mening.

Verschillende maatregelen

De commentatoren hebben wel gemerkt dat clubs nog verschillende maatregelen nemen. De spelers van Ajax gaven zaterdagavond gewoon een hand bij de interviews, terwijl de spelers van Feyenoord en PSV een dag later niet eens in de mixed zone kwamen. "Ik denk wel dat het goed is als de KNVB een lijn trekt waar alle clubs zich aan kunnen houden", zegt Arman Avsaroglu.

In de NOS Voetbalpodcast gaat het deze week verder over de woede-uitbarsting van Tadic in de wedstrijd van Ajax tegen Heerenveen, de kampioenskansen van AZ en Feyenoord en de magie van de Oude Meerdijk in Emmen.

Ster advertentie
Ster advertentie