Sport
EONOS

De Super Bowl komt er weer aan: 'Alles wat Brady aanraakt verandert in goud'

foto: anpfoto: anp
  1. Nieuwschevron right
  2. De Super Bowl komt er weer aan: 'Alles wat Brady aanraakt verandert in goud'

Het is met afstand het grootste sportevenement van Amerika. De Super Bowl. Aanstaande zondag is het weer zover, met een strijd tussen Tampa Bay Buccaneers en regerend kampioen Kansas City Chiefs.

Zeg je de Super Bowl, dan zeg je Tom Brady. De 43-jarige Brady speelde twintig seizoenen voor New England Patriots en won daar de finale van het Amercian Football zes keer. Sinds dit seizoen speelt de quaterback voor de Buccaneers en prompt haalt dat team de Super Bowl. Voor het eerst in bijna 20 jaar.

Mark Visser is niet alleen presentator van het NOS Journaal, maar ook groot fan van American Football én Tom Brady. "Hij is echt een all American-boy. Spuit ook wel eens botox. Drinkt alleen maar water. Is heel streng voor zichzelf en is getrouwd met supermodel Gisele Bündchen", vertelt Visser bij Langs de Lijn En Omstreken. "Alles wat hij aanraakt verandert in goud."

"Hij geeft andere spelers ook het gevoel belangrijk te zijn. Hij is de G.O.A.T, the Greatest Of All Time. De beste aller tijden. Toch zal zijn team niet de favoriet zijn aanstaande zondag. Dat zijn echt de Chiefs. Maar je weet het nooit met Brady", aldus Visser.

Bekijk hieronder de vooruitblik met Mark Visser:

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie