Sport

De Kopgroep is terug!

foto: AVROTROSfoto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. De Kopgroep is terug!

[AVROTROS] Na een wervelende Tour de France hebben de mannen van podcast De Kopgroep even rust kunnen pakken, maar lang heeft het niet geduurd. Op veler verzoek is De Kopgroep toch weer opgestart voor de ronde van Italië.

#1 - Giro: Cazzo (S05)

Politiek commentator Joost Vullings van EenVandaag heeft zijn fiets tijdelijk aan de wilgen gehangen, nu de komende verkiezingen zijn aandacht vragen. Maar neoprof Marijn Lansbergen houdt zijn stoeltje warm. Bijgestaan door oud-prof Michael Boogerd, voert hij NOS-wielerjournalist Martijn Hendriks en nestor van de wielerjournalistiek Mart Smeets de komende weken over de Italiaanse wegen.

De Kopgroep zal wekelijks op vrijdag haar licht laten schijnen over de koers die start op Sicilië en Deo én corona volente, zal eindigen in Milaan. Vaste rubrieken als Signore Sessanta­nove (jazeker, Monsieur Soixante neuf bestaat ook in het Italiaans), Mart Demarreert en Het Routeboek worden behandeld, evenals de Natte Vinger.

Schitterend exclusief mondkapje

Want ook deze keer zijn er exclusieve De Kopgroep mondkapjes te winnen, speciaal in Giro roze! Voorspel hier of via onze Instagram de winnaar van de derde etappe en win zo'n schitterend mondkapje.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie