Sport
BNNVARA

Een diepe buiging voor Epke Zonderland: "Hij kan alles"

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Een diepe buiging voor Epke Zonderland: "Hij kan alles"

Epke Zonderland is toch wel een van de helden van Erben Wennemars. Of de schaatser ook een turncarrière ambieert naast zijn liefde voor de ijzers onder zijn schoenen, laten we in het midden. Maar dat hij fan is, steekt hij niet onder stoelen of banken: "Epke kan alles en hij doet alles goed."

Video niet beschikbaar

Zenuwen voor 'de wedstrijd' morgen, een diepe buiging voor Epke Zonderland en speculaties over de turntoekomst van zijn zoon Bert. Het komt allemaal langs in de Kleine Sportcitatenquiz van BVSC met Roelof de Vries en Erben Wennemars.

Ajax - Juventus

Erben en Roelof zijn nerveus voor de wedstrijd van Ajax morgen. Erben: "Ik heb er gewoon zin in. Iedereen heeft er zin in. Het wordt een prachtige avond." Toch zijn Erben en Roelof bang dat het daarna klaar is met het avontuur voor Ajax. Erben 'ras optimist' Wennemars heeft er natuurlijk vertrouwen in: "één goaltje maken en we zijn er."

Epke Zonderland

Wat kan hij niet, vraagt Erben zich af. "Hij gaat gewoon naar Tokio", zegt Erben, waarna een diepe buiging volgt. "In Londen lukte het, dan zoveel bijna. Drie keer Europees kampioen worden, wereldkampioen worden, en dan je zoon ook nog Bert noemen. En daar komt hij mee weg." Want, het is Epke, "en bij hem kan het allemaal."

Weet jij het antwoord op de laatste vraag? Laat het ons weten op Instagram!

{podcast audio="91655" caption="B.V.S.C. - uitzending van 15-04-2019" }

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie