Sport
EONOS

Verstappen vs Hamilton deel 24b: de psychologische oorlogsvoering is nu echt begonnen

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Verstappen vs Hamilton deel 24b: de psychologische oorlogsvoering is nu echt begonnen

Na de crash in Monza gaat het bakkeleien tussen regerend wereldkampioen Lewis Hamilton en uitdager Max Verstappen door in Sotsji. Buiten het Formule 1-circuit.

De twee gooien wat modder over en weer in de persconferenties op donderdag. Hamilton werd gevraagd naar de crash op Monza, waar Verstappen een straf voor heeft gekregen, en stelde dat de Nederlander wellicht last heeft van stress, nu hij voor het eerst echt verwikkeld is in een titelstrijd.

Verstappen reageerde op zijn beurt cynisch op de uitspraken van Hamilton. "Ik ben zo nerveus, ik kan niet eens meer slapen. Het is zo verschrikkelijk om voor de wereldtitel te vechten... Ik haat het echt", grapte hij.

Volgens Formule 1-verslaggever is Hamilton duidelijk bezig met de volgende fase in het kampioenschap: psychologische oorlogsvoering.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie