Sport
NOS

Luister Nederland-Ecuador live op NPO Radio 1

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister Nederland-Ecuador live op NPO Radio 1

Na de overwinning op Senegal (0-2) treedt het Nederlands Elftal vrijdagmiddag aan tegen Ecuador. Het Zuid-Amerikaanse land won de openingswedstrijd van het WK van gastland Qatar. Je volgt de tweede groepswedstrijd van Oranje op het WK live in NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Het Nederlands Elftal zal tevreden terugkijken op de eerste wedstrijd. Debutant Andries Noppert hield zijn doel schoon, terwijl Gakpo en Klaassen wisten te scoren bij hun WK-debuut. Welke elf spelers zullen starten tegen Ecuador is nog maar de vraag. Bondscoach Louis van Gaal beschikt over een fitte selectie, maar de kans is groot dat er wijzigingen doorgevoerd zullen worden in zijn basisopstelling.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ecuador verdedigend ijzersterk

Ecuador wist in de wedstrijd tegen Qatar voor de zevende keer op rij de nul te houden. Uitblinker aan Ecuadoriaanse zijde was Enner Valencia, tevens topscorer en aanvoerder van ‘La Tricolor’. In de openingswedstrijd viel Valencia in de tweede helft uit met een pijnlijke enkel, maar volgens de staf van Ecuador is de kans dat hij tegen Oranje kan spelen groot.

#257 - 'Brazilië favoriet, maar Japan kan verrassen' - NOS Voetbalpodcast

Luister Oranje op NPO Radio 1

De tweede groepswedstrijd van Oranje kan wel eens beslissend zijn. De winnaar van het duel zet een grote stap richting de volgende ronde. Op NPO Radio 1 luister je vrijdag vanaf 16:00 uur naar de voorbeschouwing van Nederland - Ecuador in NOS Langs de Lijn. Daarna zal vanaf 17:00 uur de wedstrijd live uitgezonden worden. Ook de nabeschouwing is te volgen op NPO Radio 1 tot 20:00 uur.

Volg het WK voetbal bij NPO Radio 1

Van zondag 20 november tot zondag 18 december is het wereldkampioenschap voetbal. Volg alle wedstrijden van Oranje live in extra uitzendingen van NOS Langs de Lijn, luister dagelijks naar de WK-update om 17.30 en luister naar de podcast Het WK Wegkijken (HUMAN).

Ster advertentie
Ster advertentie