Sport
BNNVARA

'Jeffrey Herlings, je bent een grote ster'

foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Jeffrey Herlings, je bent een grote ster'

Het sportweekend zit er weer op en dus kijken Roelof de Vries en Erben Wennemars terug op de opvallendste uitspraken in de media. In de kleine Sportcitatenquiz blikt Erben onder andere terug op zijn Marathon van Berlijn, hebben de mannen het over Jeffrey Herlings en komt Oranje-captain Virgil van Dijk ter sprake.

"Ik heb zo'n hoofdpijn. Alles in mijn hoofd is weer helemaal chaos." Kiki Bertens wist het tijdens het WTA-toernooi in Peking even niet meer. Erben weet wat Kiki in het vervolg moet doen als ze het even kwijt is. "Toch maar even Raemon Sluiter bellen. Kijk maar hoe dat is gegaan bij Dafne Schippers, die is ook weer terug bij haar oude coach."

Kiki Bertens won, ondanks alle chaos in haar hoofd, de wedstrijd wel.

Koning Herlings

"Ja hij herkende mij dus echt wel." Dit zei Jeffrey Herlings nadat hij koning Willem-Alexander afgelopen weekend had ontmoet. Erben heeft genoten van de ontmoeting. "De koning is een sportliefhebber en kwam daarom helemaal vanuit het Westen naar Assen om Jeffrey Herlings te zien. Jeffrey was vorig jaar wereldkampioen en wordt dat komend seizoen weer. Hij is gewoon een hele grote ster."

De mannen sluiten af met een vraag voor de kijkers thuis. Wie zei: "Ik denk dat iedereen inmiddels wel weet dat die prijzen bullshit zijn. Het gaat alleen maar om populariteit, ik vind het echt een grap." Was deze uitspraak van Vivianne Miedema of Virgil van Dijk? Laat het weten via Instagram!

Elke maandag tussen half 2 en 2 hoor je Erben Wennemars in BVSC.

Meer van B.V.S.C?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie