Sport
NOS

Feyenoord stelt orde op zaken in tweede helft in Venlo

foto: Pro Shotsfoto: Pro Shots
  1. Nieuwschevron right
  2. Feyenoord stelt orde op zaken in tweede helft in Venlo

Met drie doelpunten na de rust zette Feyenoord tegenstander VVV-Venlo simpel opzij.

In de eerste helft was Feyenoord al de beste ploeg in De Koel. De Rotterdammers kregen veel kansen, maar wisten nog niet af te werken. VVV-Feyenoord was ook het duel tussen de twee topscorers van de Eredivisie: Giorgos Giakoumakis en Steven Berghuis. De Griek wist niet te scoren, de Nederlander uiteindelijk wel. Daardoor komen beste spitsen op gelijke hoogte, met tien treffers. Berghuis vond de verre hoek in minuut 73.

De andere twee Feyenoord-goals kwamen van de voet van Jens Toornstra (rechts op de foto), een voor de goal van Berghuis en een erna. Commentator Andy Houtkamp vond hem de beste man aan Rotterdamse zijde. In de laatste minuten maakte Leroy Fer zijn rentree bij Feyenoord na lang blessureleed.

Nog een Rotterdamse zege

Tegelijkertijd speelden Willem II en Sparta tegen elkaar. Ook daar een Rotterdamse zege. Sparta kreeg wel een tegentreffer te verwerken (1-3). Om 16.45 uur komt PSV in actie. De club uit Eindhoven speelt tegen FC Utrecht. Die wedstrijd is live te volgen in NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. FC Twente en AZ spelen om 20.00 uur tegen elkaar.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie