Sport
EONOS

PSV krijgt Qatar niet in de brand

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. PSV krijgt Qatar niet in de brand

PSV bereidt zich in de zon van Qatar voor op de tweede seizoenshelft van de eredivisie. Verslaggever Corné Hendriks zocht de Eindhovenaren op, die diep onder de indruk waren van de trainingsfaciliteiten. Andersom moet PSV nog wel aan aanzien winnen in het Midden-Oosten, blijkt uit de reportage in Langs de Lijn en Omstreken.

Directeur Toon Gerbrands kijkt in het Midden-Oosten alvast zijn ogen uit. "Als je dit soort voorzieningen hebt, hoor je niemand meer klagen. Je kunt op deze manier een goed trainingskamp draaien. Je hebt ook geen last van regen (vandaar de sproeiers op de foto, red.) of dat soort zaken. Je kunt dus goed trainen. Eigenlijk is alles perfect voor elkaar hier."

En dat blijkt, want alle spelers komen gesloopt van het trainingsveld af. "Mijn benen zijn moe, maar mijn hoofd is nog steeds wakker", grapt de Duitse verdediger Daniel Schwaab. "De trainingen zijn heel pittig, op een hoge intensiteit. Dat is precies wat we nodig hebben nu. Zodoende kunnen we straks goed voorbereid aan de tweede seizoenshelft beginnen.

PSV onder de indruk van Qatar

Ster advertentie
Ster advertentie