Sport

Voetbalpodcast #85: 'Als je zo op je gat ligt, is dit goed herstel van PSV'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Voetbalpodcast #85: 'Als je zo op je gat ligt, is dit goed herstel van PSV'

[NOS] Elke week blikken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

{podcast audio="124496" caption="#85 - 'Als je zo op je gat ligt, is dit een goed herstel van PSV'" }

Het was door de storm een voetballoze zondag in het betaald voetbal. Arno Vermeulen heeft toch nog voldoende te bespreken. Hij wordt deze week in de voetbalpodcast bijgestaan door Jeroen Elshoff, Andy Houtkamp en Jan Roelfs.

Het is diepe crisis bij PSV, maar dit weekend was er een lichtpuntje met de 3-0 overwinning op Willem II. De commentatoren verbaasden zich over de 'heldenontvangst' die de spelers van PSV voor de wedstrijd kregen van de supporters.

Andy Houtkamp heeft zich eraan geërgerd. "Twee weken geleden wordt door diezelfde hoodies het stadion verbouwd." Jan Roelfs bekijkt het juist van de positieve kant. Hij denkt dat de spelersgroep zich gesterkt kan voelen door de actie. "PSV wint ook nog eens, en dat is het enige dat op dit moment telt. Als je zo op je gat ligt als PSV, vind ik dit een knap herstel."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Er wordt in de podcast ook gespeculeerd over de naam van de nieuwe trainer met wie de leiding van PSV in gesprek is. De commentatoren richten hun blik daarbij vooral op het buitenland, maar ook de huidige trainer van Sparta, Henk Fraser, wordt als een kandidaat gezien.

Ster advertentie
Ster advertentie