Sport
NOS

Feyenoord niet langs Heracles Almelo

foto: Pro Shotsfoto: Pro Shots
  1. Nieuwschevron right
  2. Feyenoord niet langs Heracles Almelo

In een mat duel hebben Feyenoord en Heracles Almelo met 0-0 gelijkgespeeld. Met Steven Berghuis op de bank konden de Rotterdammers niet profiteren van de misstap van Ajax van gisteren.

Er was een opgelegde kans van Heracles nodig om de thuisploeg wakker te krijgen. Rai Vloet stuitte op doelman Nick Marsman. Het tempo ging hierna omhoog en Tyrell Malacia trof de lat. Ook Nicolai Jørgensen was dicht bij de 0-1, zijn lob eindigde in de handen van Janis Blaswich, die in de goal terugkeerde van een langdurige blessure.

Machteloos

Feyenoord oogde na rust machteloos. Daar moest invaller Berghuis verandering in brengen. De aanvoerder van Feyenoord begon op eigen verzoek op de reservebank. De druk op Heracles nam toe, vooral ook doordat de bezoekers met tien man kwamen te staan. Sinan Bakış kreeg zijn tweede gele kaart. In de slotfase werd de Almelose defensie in de tang genomen. Marouan Azarkan kreeg een kans, maar kon de bal niet controleren en Jørgensen kopte nog bijna raak.

Andere wedstrijden

Om 14.30 start het duel AZ-FC Groningen, zonder Arne Slot op de bank. Tegelijkertijd staat ook FC Utrecht-ADO Den Haag gepland. Om 16.45 uur is het de beurt aan sc Heerenveen en PSV. Alle wedstrijden zijn live te horen in NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie