Sport
EONOS

'Als je de fouten bij United onder Ten Hag ziet, ga je toch aan sabotage denken'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Als je de fouten bij United onder Ten Hag ziet, ga je toch aan sabotage denken'

Onthutsend, dramatisch, vernederend. Noem het zoals je het wil noemen, maar de start van Erik ten Hag als trainer van Manchester United is nog niet bepaald succesvol. Dat concluderen ook de gasten van het Sportforum.

VI-journalist Martijn Krabbendam is kritisch op het aankoopbeleid van Ten Hag. "Als je naar United gaat en de opdracht hebt om de club terug te brengen aan de top, dan moet je ook topspelers halen. Malacia en Martinez kunnen dat eventueel worden, maar zijn het nu niet."

Volgens voetbaltrainer Gertjan Verbeek mist Ten Hag het juiste netwerk om de juiste spelers binnen te hengelen. "Je hebt een goede zaakwaarnemer nodig. Er is wel geld bij United, maar je moet contacten hebben. En die hebben ze nu niet."

NOS-voetbalcommentator Frank Snoeks denkt dit weekend tegen Brentford iets opvallends te hebben gezien. "Als je de eerste twee tegengoals kijkt, dan denk je toch: sa-bo-ta-ge! Het zag eruit alsof ze bewust fouten maakten.

Ajax

De tafelgasten bespraken ook de 6-1 zege van Ajax op FC Groningen en het spel van de Braziliaanse dribbelaar Antony.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie