Sport
EONOS

FC Twente wint in Belgrado, AZ onderuit in Dundee

foto: Pro Shotsfoto: Pro Shots
  1. Nieuwschevron right
  2. FC Twente wint in Belgrado, AZ onderuit in Dundee

FC Twente is dicht bij de play-offs voor de groepsfase van de Conference League. In Belgrado rekende Twente met 3-1 af met FK Cukaricki, de nummer drie van de Servische competitie.

Als Twente de return volgende week donderdag in Enschede zonder problemen doorkomt, is het Italiaanse Fiorentina de tegenstander in de strijd om een plaats in het hoofdtoernooi.

Matig AZ verslikt zich in Dundee United en moet thuis alle zeilen bijzetten

AZ heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door met 1-0 te verliezen bij Dundee United. De Alkmaarders speelden slordig in het duel in de derde voorronde van de Conference League en maakten eigenlijk geen moment aanspraak op een beter resultaat.

AZ speelde nog zonder de kersverse aankoop Riechedly Bazoer, hij bleef ziek achter in Nederland. Een andere aankoop, Jens Odgaard, kon niet meedoen vanwege een blessure. Odgaard blonk nog uit in de vorige voorronde, waarin AZ geen kind had aan het Bosnische Tuzla City FC.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie