Naar homepage
Sport

Clubs overwegen exit Super League: 'Chaos nu compleet'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Clubs overwegen exit Super League: 'Chaos nu compleet'

Volgens BBC Sport is Chelsea druk bezig om zich terug te trekken uit de Europese Super League. De club uit Londen is een van de twaalf clubs die zich afgelopen zondag aansloten bij het van een nieuwe Europese topcompetitie.

Volgens andere internationale media zijn ook Manchester City en Atlético Madrid bezig om zich op korte termijn terug te trekken.

Spoedvergadering

De Italiaanse sportkrant La Gazetta Dello Sport meldt dat er nog voor middernacht een spoedvergadering komt met de twaalf clubs die twee dagen gelden de Super League oprichtten. Volgens het medium is de uitkomt ook al bekend. "Dit is het einde van het project."

In Langs de Lijn En Omstreken vertelde Tim de Wit, correspondent in het Verenigd Koninkrijk, over de ontwikkelingen omtrent de Super League. De Wit legt uit dat voetbalsupporters boos zijn en dat er wordt geprotesteerd door Chelseafans. "De chaos is nu compleet."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie