Sport
BNNVARA

Bureau Sport: 'Kruijswijk? Hoop dat Valverde de Vuelta wint!'

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Kruijswijk? Hoop dat Valverde de Vuelta wint!'

Er staat ons weer een schitterend sportweekend te wachten! De mannen van Bureau Sport blikken vast vooruit en vertellen jou waar je écht voor thuis moet blijven. Met dit keer: de Vuelta, de MXGP én de Formule 1!

Bureau Sport blikt vooruit op het sportweekend!

Natuurlijk gaan we eens lekker zitten voor het slotweekend van de Vuelta! Met nog kans volop podiumkansen voor onze eigen Steven Kruijswijk. Zaterdag gaan de renners nog één keer de bergen in, zondag staat de mannen een vlakke rit te wachten. "Kruijswijk die doet het niet slecht, maar hij is wel een beetje mysterieus", valt Erik op. "De ene dag wint hij gigantisch in de tijdrit en daarna zakt hij weer door het ijs in de bergen."

Verder gaan we JUICHEN voor Jeffrey Herlings. De Brabander heeft dit weekend genoeg aan een 16e plek bij de GP van Assen, maar is dit seizoen nog nooit lager geëindigd dan een derde plaats. Eigenlijk kan het dus al niet meer mis gaan, denken onze mannen: "Hij wordt gewoon wereldkampioen en ik vind dat fantastisch!"

En natuurlijk zitten we zondagmiddag klaar voor Max Verstappen. "Het stratencircuit van Singapore, dan ben je niet afhankelijk van die topsnelheid en DRS. Daar maakt hij kans en ik denk dat Max al zijn papieren op deze GP heeft gezet", verwacht Frank. Erik vult aan: "Max-technisch, zijn we ook wel weer eens toe aan een succesje, want als hij niet wint of vooraan meerijdt, dan vind ik het eigenlijk maar een saaie sport dat hele Formule 1."

Ster advertentie
Ster advertentie