Sport
AVROTROS

Podcast De Kopgroep: Een parcoursbouwer met sadistische trekjes

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Kopgroep: Een parcoursbouwer met sadistische trekjes

De Koninginnenrit van de Tour de France zit erop! De Oostenrijkse Felix Gall kwam gisteren als eerste over de finish. En met het uitlopen van Vingegaard op Pogačar lijkt de winnaar van de Tour nu wel bekend. De leden van De Kopgroep blikken terug op de zware rit van gisteren. Door een aantal technische problemen is de aflevering van vandaag wat korter dan je van ons gewend bent.

#20 - Tour de France: Een parcoursbouwer met sadistische trekjes (S16) - De Kopgroep wielerpodcast

Monsieur 69

Ook na deze lastige bergrit is er weer een nieuwe nummer 69. Vandaag is dat niet de renner die op de 69e plek binnenkwam, dat was wederom Quentin Pacher. Daarom kijken we vandaag naar het klassement voor de groene trui, waarin Gorka Izagirre op deze felbegeerde plek staat.

Verder voorspellen we tijdens de 'Natte Vinger' de winnaar van de etappe. Vandaag staat er een rit van 186 kilometer op het programma. Van Moûtiers naar Bourg-en-Bresse wordt er vandaag gereden. Zelf kan je ook meespelen met de 'Natte Vinger'! Dat kan via de Instagrampagina van De Kopgroep: @de.kopgroep. Maak daarbij kans op het enige echte wielerpetje van De Kopgroep!

Dagelijks

De Kopgroep is tijdens de Tour de France dagelijks te beluisteren via je favoriete podcast app!

De Tour de France bij NPO Radio 1

Ook dit jaar heeft NPO Radio 1 uitgebreid aandacht voor het grootste wielerevenement ter wereld. Je hoort NOS Radio Tour de France tot en met zondag 23 juli bij NPO Radio 1, op de website en in de app. De uitzendingen beginnen om 14.00 uur, behalve op zaterdag 1 juli (16.00 uur).

Podcast De Kopgroep (AVROTROS) is tijdens de Tour de France dagelijks te bekijken op ons YouTube-kanaal. Daar zie je ook regelmatig een update vanuit Frankrijk van Onze Man op de Motor, Sebastiaan Timmerman.

En houd onze Instagram Stories in de gaten om bij de quiz Hors Catégorie kans te maken op het Tour de France-prijzenpakket!

Ster advertentie
Ster advertentie