Sport

Voetbalpodcast #128: 'Feyenoord moet overleven tot de winterstop'

foto: Pro Shotsfoto: Pro Shots
  1. Nieuwschevron right
  2. Voetbalpodcast #128: 'Feyenoord moet overleven tot de winterstop'

[NOS] In de nieuwe NOS Voetbalpodcast bespreekt presentator Arno Vermeulen de afgelopen voetbalweek met NOS-commentatoren Jan Roelfs, Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff.

#128 - 'Feyenoord moet overleven tot de winterstop'

Er is onder meer aandacht voor Feyenoord. De ploeg van Dick Advocaat speelde met 1-1 gelijk tegen FC Utrecht en de mannen constateren dat spits Nicolai Jørgensen nog steeds worstelt met zijn vorm. De Deense spits verliet zichtbaar geïrriteerd het veld toen hij door Advocaat werd gewisseld. Vermeulen vindt dat de aanvaller zichzelf een spiegel moet voorhouden.

"De spiegel die Jørgensen nu heeft, breekt in duizend stukjes", aldus Elshoff. Roelfs vult aan: "Jørgensen heeft op dit moment niets te eisen, helemaal niets."

Overleven

Vermeulen stelt dat Feyenoord op zoek moet gaan naar een nieuwe spits, als ze dit seizoen mee willen doen om de titel. Grueter is van mening dat Feyenoord door de vele blessures moet overleven tot de winterstop.

Voetbalpodcast beluisteren

De NOS Voetbalpodcast is hier te beluisteren. Wil je geen enkele aflevering meer missen? Abonneer je dan via je favoriete podcast-app.

Ook de keuze van PSV-trainer Roger Schmidt om de basisopstelling volledig om te gooien wordt besproken. Daarnaast wordt er vooruitgeblikt op de komende week vol Europees voetbal.

Ster advertentie
Ster advertentie