Sport
MAX

Adrie Koster: ‘Willem II eindigt op plek 6'

foto: De Perstribunefoto: De Perstribune
  1. Nieuwschevron right
  2. Adrie Koster: ‘Willem II eindigt op plek 6'

Willem II beleeft een ongekend seizoen in de Eredivisie. Ondanks de 3-0 nederlaag van zaterdagavond tegen PSV staat de club nog altijd keurig op de vierde plaats in de Eredivisie. Architect van het team is trainer Adrie Koster, maar Koster denkt niet dat Willem II de 4e plek vast gaat houden.

Adrie Koster op De Perstribune

Dat zei Koster zondag op De Perstribune van MAX. Willem II won eerder dit seizoen van Ajax, AZ en PSV en staat in punten gelijk met nummer 3 Feyenoord. Toch denkt Koster dat Willem II niet zo hoog zal eindigen. De trainer zet in op plek 6.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zijn carrière als speler bracht Koster via de plaatselijke amateurclub VV Zierikzee langs Roda JC en PSV. Door blessureleed moest Koster al op zijn 28e stoppen met voetballen. Zijn eerste stap als hoofdtrainer was vervolgens bij de club waar hij nu ook zit: Willem II. Na onder meer een korte periode bij Ajax en enkele jaren in België kwam Koster in Tunesië terecht. Een bijzondere ervaring voor hem.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De volgende horde wacht Willem II volgende week zondag als FC Utrecht om 16:45 uur op bezoek komt in het Koning Willem II Stadion.

Ster advertentie
Ster advertentie