Sport
AVROTROS

Humberto blikt terug op Champions League-winst Ajax met prominente gasten

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Humberto blikt terug op Champions League-winst Ajax met prominente gasten

Deze maand is het 25 jaar geleden dat Ajax de Champions League won. Met prominente gasten blikt Humberto Tan vanmiddag tussen 14.00 en 16.00 terug in zijn programma Humberto op deze legendarische gebeurtenis.

Aanvoerder uit de tijd Danny Blind en doelpuntenmaker Patrick Kluivert zijn te gast. Maar ook trainer en architect van het succes Louis van Gaal kan niet ontbreken.

Olympisch Stadion

Daarnaast bundelt David Endt zijn herinneringen aan het Ajax van toen in een column die hij speciaal maakte voor de terugblik. Endt, schrijver en sportjournalist, was tot juni 2013 verbonden als teammanager aan de Amsterdamse club.

Ook broertjes Ronald en Frank de Boer zijn van de partij. Vandaag worden ze 50 jaar en ze blikken terug op de bijzondere tijd die ze samen hadden toen ze net 25 waren. De uitzending wordt gemaakt vanuit de plek waar veel van de legendarische wedstrijden plaatsvonden in 1995: het Olympisch Stadion in Amsterdam.

25 jaar Champions League-winst Ajax

Je luistert tussen 14.00 en 16.00 uur hier live naar de speciale uitzending van Humberto. Maar natuurlijk is er ook beeld: kijk hier naar de livestream.

Ster advertentie
Ster advertentie