Sport

Voetbalpodcast #88: 'Ajax is geen eenheid'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Voetbalpodcast #88: 'Ajax is geen eenheid'

[NOS] Is AZ definitief een titelkandidaat en hoe groot zijn de zorgen voor Ajax na de 2-0 nederlaag tegen de Alkmaarders? Het zijn vragen waarop Arno Vermeulen met Jan Roelfs, Frank Snoeks en Arman Avsaroglu antwoord proberen te vinden in de NOS Voetbalpodcast van deze week.

{podcast audio="125042" caption="#88 - &x22;Jagen is altijd fijner dan opgejaagd worden&x22;" }

Snoeks constateerde al eerder dat het fout zat bij de landskampioen. In de wedstrijd tegen Getafe in de Europa League zag hij dat de ploeg van Erik ten Hag geen eenheid was. Alleen de keeper haalde volgens hem het vereiste niveau.

Voetballen met glimlach

Avsaroglu ziet AZ desondanks deze zege nog niet zo snel kampioen worden. "Omdat ze te veel punten hebben laten liggen in wedstrijden tegen Sparta of FC Twente."

Roelfs is positiever gestemd. "AZ kan voetballen met de glimlach op het gezicht. Ajax moet elke week weer voetballen met die grote druk en die spanning. Dat is een groot verschil."

De lachende derde

Alle drie zijn ze het erover eens dat Feyenoord ook nog op de loer ligt ondanks de achterstand in punten. "Jagen is altijd fijner dan opgejaagd worden."

NOS Voetbalpodcast

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt voetbalcommentator Arno Vermeulen, met een wisselende selectie commentatoren en presentatoren, de voetbalwedstrijden van de afgelopen week. Je vindt de podcast iedere maandag op nporadio1.nl/podcasts of in je favoriete podcastapp.

Ster advertentie
Ster advertentie