Sport
BNNVARA

Bureau Sport: 'Disney World wordt één groot bacchanaal'

foto: Bureau Sport Radiofoto: Bureau Sport Radio
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Disney World wordt één groot bacchanaal'

Frank en Erik blikken weer terug op het vele sportnieuws van afgelopen week met vooral aandacht voor voetbal, NBA en schaatsen.Memphis Depay en Denzel Dumfries lieten van zich horen door mee te demonstreren voor Black Lives Matter in Amsterdam en Rotterdam.

"Ik heb daar diep respect voor. Je kunt je Instagram-pagina wel op zwart zetten, maar ik vind het sterk om daar echt te gaan staan", aldus Erik.

In Amerika is er ook het nodige sportnieuws, want de NBA en MLS hebben besloten om de rest van het seizoen af te werken in Disney World.

Frank heeft wel een idee hoe dat gaat. "De vrouwen en kinderen mogen niet mee. De tap gaat open en dat wordt één groot bacchanaal."

De schaatswereld werd opgeschrikt door het nieuwe dat Jutta Leerdam en Koen Verweij een eigen team beginnen met de Russische coach Kosta Poltavets.

Erik: "Jutta heeft gekozen voor de liefde. Ze nemen ook wel een risico, want het moet niet uitgaan."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie