Sport

Van Indisch koken tot gedicht: Superboeren doen alles voor terugkeer Huntelaar

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Van Indisch koken tot gedicht: Superboeren doen alles voor terugkeer Huntelaar

Keert Klaas-Jan Huntelaar terug op de Vijverberg?

De supporters van de Graafschap doen er alles voor om Klaas-Jan Huntelaar terug te laten keren bij De Graafschap. Ze zijn een actie gestart om Huntelaar en zijn familie dingen aan te bieden en hem zo over te halen om terug te keren bij de club van zijn jeugd.

Huntelaar groeide op bij De Graafschap, ging daarna naar PSV en speelde op huurbasis maar een paar wedstrijden in Doetinchem. De spits werd via Heerenveen, Ajax, Real, AC Milan en Schalke een wereldspits.

Supporters willen Indisch voor hem koken, hij krijgt een gedicht, gratis bier, nog meer gratis bier, potten huisgemaakte jams en een fietsrondje. En wij zijn de familie Hunter, dat is echt zo. Dus wij gaan Indisch voor hem koken", zegt Gabi Hunter. Eddy Buiting is dichter en maakt een gedicht als Huntelaar komt. "Ik hoop dat 'ie hier komt afsluiten en ik maak een mooi gedicht voor hem, een jongen van de streek. Iemand die met een grassprietje in z'n mond door het leven gaat."

De Superboeren willen Huntelaar dolgraag terug

"Wat zou het mooi zijn als 'ie hier z'n carrière afsluit", zegt supporter en lid van de Raad van Commissarissen Sjoerd Weikamp. "We zijn zo trots op hem. Deze actie komt uit de harten van supporters. We vroegen ons af waar we weer enthousiast van zouden worden, na dit seizoen. Dat is de terugkeer van Huntelaar."

Ondanks die negen wedstrijden. "Dat was echt een valse start, we willen graag laten zien hoe trots we op hem zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie