Sport

Bureau Sport: 'Chagrijnige Van Gerwen begint op Barney te lijken'

BNNVARA
foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Chagrijnige Van Gerwen begint op Barney te lijken'

Frank en Erik blikken op vrijdag Bureau Sport-dag weer vooruit op een boeiend sportweekend vol wielrennen, veldrijden en darts.Michael van Gerwen gaat met Danny Noppert op jacht naar de winst in de World Cup of Darts. Het is te hopen dat de Brabander uit zijn vormdip gaat komen.

Frank: "Heb je dat interview gezien bij Arjan van der Giessen? Die Van Gerwen is zo knetterchagrijnig. Hij verandert langzaam in Raymond van Barneveld."

De Vuelta komt dit weekend tot een apotheose met Primoz Roglic in de leiderstrui. "Ik hoop zo dat ie wint. Ik heb echt groot respect voor Roglic, die blijft maar winnen", aldus Erik.

Bij het EK veldrijden mogen we vooral bij de vrouwen hopen op een Nederlandse zege. Erik: "Ik gun het Ceylin del Carmen Alvarado, maar ook Annemarie Worst. Alleen om die naam, Annemarie Worst!"

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie