Naar homepage
Sport

Bureau Sport: 'Stiekem hopen dat Dumoulin profiteert van val Roglic'
BNNVARA

foto: Bureau Sport Radiofoto: Bureau Sport Radio
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Stiekem hopen dat Dumoulin profiteert van val Roglic'

De mannen van Bureau Sport nemen het sportnieuws weer door en richten zich natuurlijk vooral op de Tour de France en de Champions League-finale.

"Weet je wat ik gewoon helemaal kut vind? Dat Kruijswijk niet naar de Tour gaat, het ging zo goed met hem", opent Frank Evenblij het gesprek.Erik Dijkstra wil vooral dat Tom Dumoulin kopman wordt bij Jumbo-Visma. "Wij moeten eigenlijk stiekem hopen dat Primoz Roglic last houdt van die valpartij."

Champions League

Dit weekend is de finale van de Champions League tussen Paris Saint-Germain en Bayern München, maar het voetbal zonder publiek kan de heren nog steeds niet bekoren."Ik zie soms wel aardige dingen, maar het is toch nog steeds alsof je naar een oefenwedstrijd zit te kijken", aldus Erik.Frank heeft een duidelijke voorkeur. "Ik hoop dat Bayern de Champions League wint omdat ze zo goed zijn. En ik heb gewoon niet zoveel met Franse clubs."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie