Sport
BNNVARA

Bureau Sport: 'Het was een tikje op de hak.'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Het was een tikje op de hak.'

Deze week is Frank samen met invalpresentator Bas Nijhuis, die kritiek kreeg over zijn optreden bij PEC-Feyenoord. "Ze hadden het over duwen, maar ze hadden de juiste camera niet. Het was een tikje op de hak."

Video niet beschikbaar

Dit weekend fluit Bas de wedstrijd Ajax-RKC. "Hoeveel penalty's ga je Ajax geven?", vraagt Frank. "Ik kan dat toch niet tegen jou zeggen! Maar ik heb er wel zin in."

Willem II

Beide mannen zijn erg tevreden over de prestaties van Willem II. "Tweede klasse amateurclub uit Luxemburg", reageert Bas. "Even voor de goede orde, Utrecht verloor wel van diezelfde club", aldus Frank.

"Willem II speelt woensdag thuis tegen de Glasgow Rangers", waarop Bas reageert: "Appeltje, eitje."

Oranje

Omdat het damesteam van Oranje het EK al kunnen halen vraagt Frank of Bas wel eens een vrouwenwedstrijd heeft gefloten. Bas bevestigt enthousiast. "Sta jij dan langer voor de spiegel dan die dames, Bas?"

Zowel Bas als Frank balen van het gebrek aan publiek bij de wedstrijden. PEC-Feyenoord had drieduizend bezoekers, dat was nog te doen. "Ze kunnen niks meer naar je roepen, dat is wel fijn."

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie