Sport

Roef en Route en de bobo's

BNNVARA
foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. Roef en Route en de bobo's

Roelof de Vries bevindt zich nog steeds in het oog van de Tour om op zijn eigen wijze verslag te doen van de Grote Ronde. De Touretappe van vandaag eindigt in Amiens. De stad die bekend staat als thuisstad van de schrijver Jules Verne en president Emmanuel Macron. Wielrenner Ramon Sinkeldam heeft trouwens een hele andere associatie bij de stad Amiens. Hij is dan ook de quizmaster.

Winnen!

Tijdens de Tour geeft NPO Radio 1 racefietsen weg, die op het dak van de Tour-taxi heel Nederland hebben gezien. Niet geheel nieuw dus, maar ook weer niet zo lelijk als Roelof ze omschrijft in de video. Je kunt ze winnen! Kijk dan de gehele video en beantwoord de vraag over Amiens die op zeer natuurlijke wijze gesteld wordt door Ramon Sinkeldam. Vergeet ook deze keer niet te genieten van de dagelijkse wielerwijsheid, vandaag gaat die over de hobbelige wegen van Roubaix. Vive la Grande Boucle! Vive le Tour!

Meer van Roef en Route

Roef en Route

Roelof de Vries is de komende drie weken in Frankrijk om op geheel eigen wijze verslag te doen van de Tour de France, dit doet hij onder de noemer 'Roef en Route'. Elke werkdag is hij te horen tussen 13.00 en 14.00 uur in De Proloog, wielertalkshow van De Nieuws BV. Wil je niets missen? Volg ons dan op Twitter en Facebook en abonneer je op de podcast!

Ster advertentie
Ster advertentie